ВАЖНО ОБАВЈЕШТЕЊЕ

ВАЖНО ОБАВЈЕШТЕЊЕ

С обзиром на то да је у Републици Српској у току предизборна кампања, а поводом актуелних дешавања, Привредно друштво Еко топлане Бањалука се ограђује од свих политичких изјава и радњи које имају било какву политичку конотацију.
Еко топлане не желе да буду дио ничије предизборне кампање и подвлачимо да од свог оснивања до данас нисмо били дио нити једне политичке организације нити партије и тако ће остати и у будућности.
Примарна дјелатност Еко топлана, као привредног друштва од јавног интереса и значаја, је производња и испорука топлотне енергије, а наш једини интерес јесте задовољство корисника нашом услугом и константно унапређење система даљинског гријања.
Тренутно суочени са највећим изазовом, пред почетак шесте сезоне, проблемима са набавком дрвног сортимента и растом цијена како енергента, тако и осталих производних услуга узрокованих порастом цијена нафтних деривата, као и осталих инпута, Еко топлане улажу максималне напоре и све расположиве ресурсе како бисмо пребродили и овај изазов и обезбиједили несметану сезону гријања, што вјерујемо да ћемо и успјети и да ћемо нашим корисницима пружити квалитетну услугу и у сезони која слиједи.
Још једном подвлачимо да, посебно у вријеме свјетске енергетске кризе, у вријеме када се у свијету најављују бројне мјере штедње, желимо само да испунимо своју мисију, а то је гријање 60.000 Бањалучана и још једном позивамо све надлежне да се активно укључе у рјешавање ових изазова.
Основани смо и радимо са примарним циљем, гријањем наших суграђана, као и одржавањем и унапређењем система даљинског гријања, на чему успјешно радимо већ шесту годину, побољшавајући квалитет испоруке топлотне енергије из сезоне у сезону, што потврђује и све веће задовољство наших корисника.