Почетак сезоне гријања – од сутра топли радијатори

Почетак сезоне гријања – од сутра топли радијатори

Имајући у виду тренутне временске услове и нагли пад спољашњих температура, Еко топлане Бањалука почеће и прије 15. октобра, односно званичног почетка сезоне гријања са испоруком топлотне енергије.

У оквиру топлих проба које крећу данас, већ од сутра 12. октобра корисници услуга система даљинског гријања могу очекивати топле радијаторе.

С обзиром на стање дистрибутивне мреже, код појединих корисника на самом почетку сезоне могући су краћи прекиди у испоруци топлотне енергије. Наше техничке екипе на терену прате ситуацију и настојаће да сваки квар отклоне у што краћем року, а кориснике код којих евентуално дође до прекида испоруке, молимо за стрпљење и захваљујемо на разумијевању.

Подсјећамо, током паузе између двије сезоне Еко топлане су обавиле годишњи ремонт производних постројења као и санацију дијелова дистрибутивне мреже, према унапријед утврђеном плану а на основу интервенција током претходних сезона. Обезбијеђено је око 95 одсто потребног енергента за предстојећу сезону, а остатак ће у складу са планом бити обезбијеђен до краја ове године.

Позивамо кориснике да нам се у случају проблема са гријањем јаве на бесплатан инфо број 0800 502 12, на info@ekotoplanebanjaluka.com или адресу Булевар војводе Живојина Мишића 32, Бањалука. Осим тога, корисници се могу информисати и пратити сервисне информације током сезоне и на сајту www.ekotoplanebanjaluka.com.