Представници Топлане Краљево у Еко топланама

Представници Топлане Краљево у Еко топланама

Представници Јавног енергетског предузећа Топлана Краљево, директор Драган Арсенијевић и његов замјеник Јован Нешовић, недавно су били у посјети Еко топланама.

Менаџмент Еко топлана Краљевчанима је представио комплетан пројекат топлане на биомасу, као и сам процес производње и дистрибуције, резултате рада претходне двије сезоне и планове за наредни период.

– Посјета Еко топланама Бањалука представља ново и драгоцјено искуство за нас. Од саме идеје, односно начина успостављања предузећа које је комбинација приватног и јавног партнерства, обезбјеђења и организације допремања енергента – сјечке, примијењених техничких рјешења у самој котловници, за нас су новине о којима треба размишљати како их примијенити и код нас – истакао је Нешовић.

Према његовим ријечима, посебну вриједност Еко топлана представљају иновативност у раду, посвећеност послу, однос према потрошачима и животној средини, како руководства тако и осталих запослених.

Представници двије топлане разговарали су и о могућностима успостављања сарадње.

– Мислим да искуство и жеља за увођењем савремених иновативних техничких рјешења у производњи и дистрибуцији топлотне енергије, у наредном периоду треба да резултирају неким заједничким пројектом, а све у циљу лакшег функционисања и бољег квалитета наших услуга према корисницима – закључио је Нешовић.