Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Суочени са тренутним околностима у ванредној ситуацији која нас је све задесила током пандемије вируса COVID-19, упркос бројним проблемима и потешкоћама, Еко топлане уредно испоручују топлотну енергију.
Као за све даваоце комуналних услуга и остале привредне субјекте, тако и за нас, ово је веома тежак период у којем водимо битку са проблемима у вези са ликвидношћу, организацијом ланца снабдијевања, као и самом производњом и испоруком топлотне енергије на подручју Града Бањалука. Без обзира на све проблеме са којима се суочавамо, улажемо максималне напоре како би систем даљинског гријања функционисао у ванредним околностима.
Еко топлане су, у складу са наредбама надлежних институција, на вријеме увеле све потребне мјере и ограничења која се односе на социјалне контакте у оквиру превентивних мјера на сузбијању корона вируса, као и мјере које се односе на унутрашњу организацију и заштиту наших запослених.
Вјерујемо да ћемо уз максимална залагања и разумијевање свих запослених у Еко топланама, надлежних институција и цијењених корисника заједно превазићи ову тешко ситуацију која нас је задесила и одговорним и самосвјесним понашањем сваког појединца изаћи као побједници.
Овим путем се свим нашим корисницима захваљујемо на разумијевању и позивамо их да нам се за све потребне информације обрате путем бројева телефона наведених на нашој веб страници www.ekotoplanebanjaluka.com, бесплатне инфо линије 0800 502 12, као и путем email-а info@ekotoplanebanjaluka.com.